Bu işlem geri alınamaz. Hesabınızı silmek için uygulamaya giriş bilgilerinizi
girin ve onay kutusunu işaretleyin.
Silinen bilgiler
- Hesap bilgileriniz (e-posta, ad, telefon, parola) anonimleştirilir.
- Bildirim/push cihaz kayıtlarınız ve tercihleriniz silinir.
- Tüm oturumlarınız kapatılır; mevcut giriş geçersiz olur.
Saklanan bilgiler
- Aldığınız kurs/ders, ödev ve öğrenme kayıtları kuruma ait eğitim verisidir ve silinmez.
- Mevzuat gereği tutulması gereken fatura/ödeme kayıtları saklanır.
Takıldığınız bir nokta olursa destek sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.